Skip to main content

Har du overblik over:

Krav til konstruktioners brandmodstandsevne, bæreevne og krav til deres lydreduktion og trinlydsdæmpning er ofte sammenfaldende.

  • Bærende konstruktioner
  • Tegninger
  • Brandforhold

Lydforhold, lysforhold og ventilation

Lyd

Lyd spiller en afgørende rolle i hjemmets indeklima. Luftlyd udgør lyden, der udsendes fra en kilde, såsom højttalerlyd eller tale, og som transmitteres som lydbølger gennem luften.

Lys

Lys spiller en afgørende rolle for menneskers trivsel. Dagslys er derfor en central faktor i planlægningen af boligen og har betydelig indflydelse på anvendeligheden og kvaliteten af boligens rum.

Ventilation

Er det tid til at erstatte den naturlige ventilation med et mekanisk anlæg, men mangler du viden om regler og dimensionering? SC-consult tilbyder adskillige programmer, der kan beregne og dimensionere et ventilationsanlæg, der passer præcis til dine behov.

Vi specialiserer os i udarbejdelse af dokumentation inden for:

  • Lydforhold
  • Lysforhold
  • Ventilation

Vi ønsker at være din partner i at sikre optimale forhold inden for disse essentielle områder. Hvis du har selv den mindste tvivl om, hvorvidt vores ekspertise kan gavne dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Grib telefonen, send en mail eller kig forbi vores virksomhed for en uforpligtende samtale over en kop kaffe. Vores konsulentrådgivning er ikke bare gratis; den er også en invitation til at udforske, hvordan vi kan forbedre dine boligforhold på disse afgørende områder.